На Сумщині у лісі знайшли тіло слідчого, пов'язаного з контрабандою на Глухівській митниці, - журналіст

Старший слідчий Ямпільської районної прокуратури Вадим Тятюшкін зник ще у 2010 році

Слідчий Вадим Тятюшкін. Фото: "Репортер"

На Сумщині розслідують кримінальну справу. Останки тіла, що було знайдено нещодавно у лісі під Глуховом, належать слідчому Ямпільської районної прокуратури Вадиму Тятюшкіну, який зник "за невизначених обставин". Про це на власній сторінці Facebook повідомив журналіст сумського прес-клубу Олексій Захарченко, передають Патріоти України.

“Маємо ситуацію, яка вийшла на поверхню – історію з останками людини в глухівському лісі. Судячи з деякої інформації, ці останки належать слідчому Ямпільської районної прокуратури Вадиму Тятюшкіну, який зник "за невизначених обставин”, - пише журналіст.

Згідно з повідомленням, слідчого пов’язували з контрабандою, що проходила через Новгород-Сіверську і Глухівську митницю. “Судячи з усього, цю історію теж буде спущено «на тормозах», бо ті, хто розслідує, у цьому зацікавлені. Адже, зрозуміло, що такі люди зникають не випадково заблукавши у лісі. І зникають зовсім не для того, щоб їх потім знайшли. Тому і маємо вже зістрибування на "останки животного”, - зазначив журналіст.

За інформацією регіональних ЗМІ, 15 серпня 2010 року до чергової частини Ямпільського райвідділу надійшло повідомлення про те, що старший слідчий Ямпільської районної прокуратури Тятюшкін Вадим Олексійович 1971 р.н. (народився у Естонії) виїхав з дому і не повернувся. В червні 2013 року прокурор Сумської області Руслан Білоконь заявив про те, що є об’єктивні причини вважати: Тятюшкін загинув.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...