"На ТБ вже майданять": На кримському телеканалі розкритикували російську владу (відео)

Ведучий обурився неякісною медициною у Криму, а також невиконанням окупантами всіх обіцянок, даних перед "референдумом".

Кримський ведучий розкритикував окупаційну владу. Фото: скріншот з відео.

На телеканалі "Крим 24" у передачі "Точка сборки" ведучий несподівано виступив з жорсткою критикою окупаційної влади. Її звинуватили у глобальному збіднінні населення, кастовості суспільства, занепаді медицини і корумпованості влади, передають Патріоти України.

Фрагмент телепередачі з незацензуреними обуреннями ведучого і розгромними словами на адресу путінського режиму опублікували на сторінці Vitauskas у Twitter

"Камені з неба виявилися занадто великими. Схоже, кримські колаборанти, вже починають розуміти: що, в яке місце і як глибоко ввела їм Росія. Навіть потихеньку починають майданити на місцевому ТБ", - із сарказмом написав автор посту.

На оприлюдненому відео ведучий програми обурюється неякісною медициною у Криму, а також невиконанням окупантами всіх обіцянок, даних перед "референдумом". Особливі претензії у нього викликало жебрацтво населення, яке нібито мало отримувати космічні пенсії, але зараз лише животіє.

"Просто народ і можновладці живуть у паралельних світах, а між ними - стіна з парканів та броньованих лімузинів. Так, Росію прикінчать не санкції та не військові експансії. Якщо щось і вб'є її, то внутрішні проблеми. І одна з головних - соціальне розшарування. У Росії вже років 20-30 будується кастове суспільство. І в ньому є тільки господарі і раби, в такому суспільстві немає місця ні совісті, ні справедливості", - заявляє ведучий.

У підсумку ведучий закликає кримчан позбутися ілюзій, що Крим - елітний регіон. "Так, деякі тут живуть, але більшість виживають", - завершив він.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...