На трасі біля Миколаєва позашляховик збив спортсмена зі збірної по велоспорту (фото, відео)

На місце інциденту були викликані співробітники відділу превентивної діяльності, а також слідчий.

Фото:https://news.pn/

У суботу, 17 вересня, на трасі "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ" в районі мікрорайону Тернівка сталося ДТП за участю автомобіля "Toyota Land Cruiser" і велосипедиста, члена збірної України з велоспорту Данила Володіна. Про це сайту Преступности.НЕТ розповів сам Данило Володін, передають Патріоти України.

За його словами, він і ще десяток хлопців на велосипедах виїхали на тренування на об'їзну дорогу між київською та дніпропетровською трасами. У якийсь момент їх наздогнав автомобіль "Toyota Land Cruiser" і підрізав велосипедистів. У відповідь на це Володін в сторону водія показав непристойний жест рукою.

Після цього водій різко зупинився посеред дороги прямо перед велосипедистами, які рухалися на високій швидкості, змусивши спортсменів буквально об'їжджати джип. У той момент, коли з автомобілем з лівого боку порівнявся Володін, водій трохи вивернув кермо вліво і натиснув на педаль газу, таким чином, зачепивши велосипедиста. Останній не втримав рівновагу і впав.

В ході спілкування водій зажадав зі спортсмена 500 доларів компенсації за пошкодження автомобіля, і поводився зухвало, пропонуючи спаринг на рингу бажаючим один на один.

При цьому він погрожував тренеру, що закриє їх організацію, оскільки може вирішити будь-які питання. І навіть якщо у нього заберуть цей автомобіль, то він володіє ще двома.

У підсумку на місце подій були викликані співробітники відділу превентивної діяльності, слідчий. Був складений адмінпротокол про порушення. Однак варто зазначити, що Володін в результаті падіння отримав забій ліктя і має намір звернутися за медичною допомогою в лікарню і зафіксувати отримані травми. Після чого справа з адміністративної може перейти в кримінальну площину.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...