На Вінниччині чоловік вбив свою мати та повісився (фото)

Син приїжджав провідувати матір з Росії, де перебував на заробітках.

Вбивство на Вінниччині. Фото: прес-центр поліції області

У селі Богданівка Вінницькій області чоловік вбив свою 86-річну матір та повісився на сходах. Про це повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції у Вінницькій області, передають Патріоти України.

Поліцейським надійшло повідомлення від жительки села про те, що протягом трьох діб з дому не виходить її 86-річна односельчанка. Слідчо-оперативна група поліції, яка виїхала за вказаною адресою, виявила в будинку закривавлену пенсіонерку та її сина без ознак життя. За попередніми даними розслідування, чоловік позбавив життя матір і наклав на себе руки.

Літня господарка квартири знаходилася в кімнаті на підлозі. Правоохоронці виявили на її тілі численні травми в області голови і тіла, від чого жінка похилого віку померла на місці. Крім того, експерти зафіксували ознаки спроби підпалу тіла вбитої жінки і вдома.

У коридорі поліцейські виявили чоловіка, який повісився на сходах. З'ясувалося, що загиблий - 56-річний син пенсіонерки. Проведеним оглядом місця події поліцейські не виявили проникнення в будинок сторонніх осіб. На момент прибуття поліції будинок пенсіонерки був замкнений зсередини. Опитавши сусідів, поліцейські з'ясували, що син періодично приїжджав провідувати матір з Росії, де перебував на заробітках.

Останнім часом він проживав разом з нею, оскільки не міг залишити її одну через вік. За свідченнями односельців, сім'я характеризувалася позитивно, проте останнім часом між сином і матір'ю траплялися непорозуміння.

За попередніми даними слідства і на підставі зібраних доказів, чоловік завдав смертельні ушкодження своїй матері, а потім наклав на себе руки. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.115 КК України (умисне вбивство). В рамках розслідування призначено ряд експертиз, за результатами яких буде прийнято остаточне процесуальне рішення.

Друг намагався врятувати, але марно: В Одесі чоловік зарізав 16-річного підлітка (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 13:52

В Одесі правоохоронці затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 16-річного школяра. Про це повідомили в ГУНП Одеської області, передають Патріоти України. Зазначається, що ввечері 6 квітня двоє підлітків йшли додому, коли незнайомі чоловіки попро...

"Бидло не буде з цього сміятись, тому що стане неприємно": Військовий запропонував "Кварталу 95" сюжети для трьох номерів

середа, 8 травень 2024, 13:44

Ветеран АТО і учасник бойових дій на Донбасі Антон Колумбет відреагував на черговий скандал, у який втрапили гумористи студії «Квартал 95» – цього разу вони розбурхали мережу недоречними жартами про військових, передають Патріоти України. Колумбет заз...