На Вінниччині в ДТП загинув сержант Нацгвардії (фото)

Він не впорався з керуванням і з'їхав з дороги, а на узбіччі машина зіткнулася з деревом.

Смертельна ДТП на Вінниччині. Фото: прес-центр поліції

У Вінницькій області в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув 30-річний сержант Національної гвардії.Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Національної поліції.

Згідно з повідомленням, аварія сталася сьогодні близько 10:00 біля с. Бирки Літинського району. "30-річний сержант Національної гвардії, житель Чернівецької області, керуючи автомобілем Opel, не впорався з керуванням і з'їхав з дороги. На узбіччі машина зіткнулася з деревом, в результаті чого водій загинув", - наголошується в повідомленні.

Зараз на місці ДТП працює слідчо-оперативна група поліції. Проводяться першочергові слідчі дії, встановлюються причини аварії. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого").

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...