На Волині по-звірячому вбили контрактника ЗСУ

Вбивство сталося у м.Володимир-Волинському - військового знайшли напівроздягненого зі зв'язаними ногами ще живим, але в лікарні він помер.

У Володимир-Волинському вбили контрактника ЗСУ. Фото: Волинь24.

Уночі 13 квітня у Володимирі-Волинському вбили контрактника 14 ОМБр. Про це передає " Район. Володимир-Волинський", передають Патріоти України.

"З неофіційних джерел стало відомо, що сьогодні вночі в одному з розважальних закладів міста сталося вбивство. Вбито контрактника 14 ОМБр, 1992 р. н., родом із Маневицького району. З власних джерел вдалося дізнатися, що військовослужбовець разом з іншими контрактниками відпочивав 12 квітня ввечері в одному з розважальних закладів Володимира-Волинського", - пише ЗМІ.

Зазначається, що о 01:30 до нього викликали "швидку", військового знайшли тільки в кінці вулиці Князя Романа, напівроздягненого зі зв'язаними ногами. Медики "швидкої" ще застали чоловіка живим, проте вже в лікарні він помер.

Як повідомляє прес-служба оперативного командування «Захід», попередньо встановлено, що кілька військовослужбовців військової служби за контрактом однієї з військових частин Володимир-Волинського гарнізону в позаслужбовий час в одному з громадських місць проводили свій вільний час на власний розсуд.

В результаті між військовослужбовцями виникли суперечка, яка привила до бійки, в наслідок якої один з військовослужбовців отримав травму не сумісну з життям. У військовій частині призначено службове розслідування.

Правоохоронними органами по даному факту внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне впровадження.


Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...