На Волині по-звірячому вбили контрактника ЗСУ

Вбивство сталося у м.Володимир-Волинському - військового знайшли напівроздягненого зі зв'язаними ногами ще живим, але в лікарні він помер.

У Володимир-Волинському вбили контрактника ЗСУ. Фото: Волинь24.

Уночі 13 квітня у Володимирі-Волинському вбили контрактника 14 ОМБр. Про це передає " Район. Володимир-Волинський", передають Патріоти України.

"З неофіційних джерел стало відомо, що сьогодні вночі в одному з розважальних закладів міста сталося вбивство. Вбито контрактника 14 ОМБр, 1992 р. н., родом із Маневицького району. З власних джерел вдалося дізнатися, що військовослужбовець разом з іншими контрактниками відпочивав 12 квітня ввечері в одному з розважальних закладів Володимира-Волинського", - пише ЗМІ.

Зазначається, що о 01:30 до нього викликали "швидку", військового знайшли тільки в кінці вулиці Князя Романа, напівроздягненого зі зв'язаними ногами. Медики "швидкої" ще застали чоловіка живим, проте вже в лікарні він помер.

Як повідомляє прес-служба оперативного командування «Захід», попередньо встановлено, що кілька військовослужбовців військової служби за контрактом однієї з військових частин Володимир-Волинського гарнізону в позаслужбовий час в одному з громадських місць проводили свій вільний час на власний розсуд.

В результаті між військовослужбовцями виникли суперечка, яка привила до бійки, в наслідок якої один з військовослужбовців отримав травму не сумісну з життям. У військовій частині призначено службове розслідування.

Правоохоронними органами по даному факту внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне впровадження.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...