На Волині стався потужний вибух у житловому будинку: Вікна та двері потрощені, є постраждалі (фото)

47-річний власник квартири, де стався витік газу, отримав опіки другого ступеня.

Вибух через витік газу на Волині. Фото: прес-центр поліції області.

Вночі 20 листопада у Нововолинському в житловому будинку внаслідок побутового витоку газу стався потужний вибух. Інцидент стався близько третьої години ранку, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Як наслідок, будинок зазнав значних пошкоджень. 47-річний власник квартири, де стався витік газу, отримав тілесні ушкодження: опіки 2-го ступеня. Зазначається, що ніхто з мешканців будинку не загинув.

Правоохоронці забезпечили евакуацію із приміщення та охорону місця події. "За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Наразі з'ясовуютьcя усі обставини інциденту", – зазначив Василь Лесь, начальник Нововолинського відділу поліції.

Нагадаємо, 6 листопада пізно ввечері у спальному районі Львова на 5-му поверсі багатоповерхівки пролунав потужний вибух. Здетонував фугас. Власник квартири, 33-річний чоловік, загинув. Вибухова хвиля знесла міжкімнатні перегородки, вибила вікна та вирвала батарею. Під завалами правоохоронці знайшли величезний арсенал зброї та вибухівки часів Першої і Другої світових воєн, а ще металошукачі.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...