На Волині затримали втікача з гранатою, який взяв заручників (фото, відео)

Зловмисник втік з лікарні, захопивши у заручники двох правоохоронців

Фото: uainfo.org

Співробітники поліції, управління СБУ та прокуратури Волинської області затримали підозрюваного у розбої, який, погрожуючи гранатою, втік з-під конвою. Як повідомляє Департамент комунікації Міністерства внутрішніх справ, 40-річний втікач, затриманий за розбійні напади, у середині вересня був доставлений до однієї з лікарень Луцька, передають Патріоти України.

В лікарні він попросився до вбиральні, звідки вийшов з гранатою, обеззброїв конвой і втік. Під час втечі він взяв у заручники двох правоохоронців, забарикадувався з ними в одному з приміщень. Потім зловмиснику вдалося втекти, а заручників він відпустив.

Втікача було затримано в одній із приватних квартир, де він проживав разом із спільником. Зазначається, що у квартирі, де мешкав затриманий, проводяться оперативно-слідчі дії, вже вилучено зброю. Вирішується питання щодо затримання інших осіб, які були причетні до втечі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...