На заклик Аксьонова: У Криму тепер прийнято скаржитися на сусідів, у яких в квартирах горить "багато" світла (фотофакт)

Тепер зрозуміло, хто написав мільйони доносів?

Фото: vk.com

У Криму жителі міст скаржаться на сусідів, у яких в будинках горить світло. У Севастополі з'явилися оголошення, автори яких просять співгромадян «не провокувати сусідів» світлом у вікнах їхніх квартир, передають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

«Шановні сусіди! Переконливе прохання: в той час, коли все місто сидить у темряві, поводьте себе скромніше і не вмикайте ілюмінацію у всіх своїх кімнатах. Це дуже нервує мешканців сусідніх будинків і вони дзвонять в «Севенерго» з вимогою відключити наш дім », - йдеться в оголошенні.

Користувачі соцмереж повідомляють, що подібні доносчики є в багатьох містах півстрова. Нагадаємо, 30 грудня через аварію на лінії «Каховка-Титан» багато районів Криму знову опинилися без світла. За інформацією Укренерго аварія на ЛЕП усунена, але компанія чекає рішення керівництва країни про відновлення поставок електроенергії.

Україна і Росія не підписали новий контракт на постачання електроенергії до Криму через вимоги української сторони називати в тексті контракту Крим «Автономною Республікою Крим, тимчасово окупованою Російською Федерацією».

За ініціативою Президента Росії в Криму нібито було проведене телефонне опитування, згідно з яким 93% жителів півострова готові потерпіти перебої з електрикою, тільки не погоджуватися на умови України при підписанні контракту.

Українцям у травні перерахували пенсії - для отримання надбавки потрібно виконати дві умови

понеділок, 6 травень 2024, 16:24

В Україні з 1 травня 2024 року змінилися розміри пенсій для тих, хто виконав дві умови: досяг певного віку та отримував не більше 10 340 грн. Такі пенсіонери тепер можуть отримувати прибавки в розмірі від 300 до 570 грн на місяць, передають Патріоти Ук...

Працювали на ворога: СБУ затримала агентурну групу ФСБ, яка готувала масовані авіаудари по Україні напередодні Великодня

понеділок, 6 травень 2024, 15:57

Служба безпеки затримала агентурну групу ФСБ, яка готувала координати для масованих авіаобстрілів Київської, Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей напередодні Великодня, передають Патріоти України. Серед пріоритетних цілей вор...