На Запоріжжі розлючений чоловік кинув в авто колишньої дружини гранату

У результаті вибуху жінка отримала важкі поранення, а машина загорілася. Постраждала перебуває в реанімації.

Ілюстрація:viti.edu.ua

В одному з сіл Мелітопольського району Запорізької області чоловік кинув в салон автомобіля своєї колишньої дружини ручну гранату. Про це з посиланням на прес-службу Нацполіціі передає Інтерфакс, зазначають Патріоти України.

Як повідомляється, в результаті вибуху жінка отримала важкі поранення, а машина загорілася.

"Як встановила поліція, колишнє подружжя з'ясовувало стосунки в салоні автомобіля, а після сварки чоловік вийшов з машини і кинув на заднє сидіння гранату", - йдеться в повідомленні.

Зараз постраждала перебуває в реанімації Мелітопольської центральної районної лікарні.

При цьому раніше судимий колишній чоловік з місця пригоди втік, і ховався в покинутому будинку, поки його не затримали правоохоронці.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...