На Житомирщині від онкологічного захворювання помер боєць АТО (фото)

​Військовий багато часу присвячував сім'ям загиблих, зниклих безвісти і побратимам. Важка хвороба не дала йому дожити до отримання бажаного диплома магістра-еколога ЖДТУ.

Ілюстрація:rediff.com

В Житомирській області від важкої хвороби помер боєць АТО Юрій Скорик. Смерть військового настала 24 січня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Ірина Коцюба, зазначають Патріоти України.

"Вчора перестало битися серце у Юри Скорика, бійця 30 бригади з Новоград-Волинського, який свого часу присвятив сім'ям загиблих, зниклим безвісти і побратимам. Але важка хвороба не дала йому дожити до отримання бажаного диплома магістра-еколога ЖДТУ. Сім'ї наші щирі співчуття", - повідомила Ірина.

Жінка написала, що прощання з військовим відбудеться 25 січня в його рідному селі, а потім в Новоград-Волинському. "Прощання з Юрієм Скориком пройде 25 січня в його рідному селі, а потім в Новоград-Волинському. 10.30 - в с.Дідовичі (Новоград-Волинський район) (будинок біля цвинтаря) 14.00 - Новоград-Волинський, близько 3 під'їзду по вул. Центр Соборності буде прощання і похорон на місцевому кладовищі", - написала Ірина.

У Юрія було онкологічне захворювання. Про це в коментарі написала сама Ірина Коцюба. Користувачі мережі висловлюють свої співчуття про смерть українця.

"Вічна пам'ять", - написала Людмила Галанзовська. "Останнім часом йому вже було дуже важко, він мені дзвонив розповідав, але тримався", - прокоментувала Олена Власенко. "Ми сумуємо разом з вами", - написала Ірина Коцюба.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...