Надя - наше все?: Під час візиту на Донбас новий глава ОБСЄ побачить, що війну пора закінчувати - Савченко

Скандальна нардеп вважає, що війну на Донбасі треба закінчити, щоб вона не перейшла в заморожений конфлікт, бо така ситуація нікому не потрібна.

Надія Савченко в Маріуполі. Фото:UkrMedia

Голова ОБСЄ, федеральний міністр європейських, інтеграційних і закордонних справ Австрії Себастьян Курц під час візиту на Донбас побачить, що війну пора закінчувати. Таку думку в ефірі телеканалу 112 Україна висловила народний депутат Надія Савченко, зазначають Патріоти України.

"Якщо він там ніколи не був, то багато нового побачить. А взагалі нічого нового не побачить в порівнянні з його попередником. Я стояла на одному з пунктів пропуску на лінії розмежування. Скажімо так, до Донецька можна було швидко дістатися. Все так само: тривають місцями обстріли.

У якихось зонах вони більш напружені, в якихось - час затишшя. Все ті ж хлопці в окопах. Кажуть, що їм нічого не бракує: одяг є, їжа є. Ну, а що вони скажуть? Це ж військові. Говорячи, що готові і далі захищати Україну. Звичайно, всім вже хочеться, щоб це закінчилося, всім хочеться додому.

Один хлопець мені сказав тільки, що хоче дітей, що дівчину знайшов. Так що, в принципі побачить, що потрібно закінчувати війну, вона не повинна перейти в заморожений конфлікт. Він нікому не потрібний", - розповіла Савченко.

Як відомо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін та діючий голова ОБСЄ, федеральний міністр європейських, інтеграційних і закордонних справ Австрії Курц 3-4 січня 2017 року здійснять робочий візит в Донецьку область.

Відзначимо, що в Організації з безпеки і співпраці в Європі (ОБСЄ) з неділі 1 січня, головує Австрія, яка перейняла ці повноваження у Німеччині.

Паспорти придбали за хабар, в Україні ніколи не бували: Роми обманювали швейцарську владу, прикидаючись... українцями

середа, 8 травень 2024, 11:59

У столиці Швейцарії Берні виявили низку випадків зловживання українськими паспортами з боку ромів. Про це пише місцевий портал новин Nau, передають Патріоти України. Щонайменше десять сімей ромів використовували отримані обманним шляхом або за хабар па...

"Це не моя війна. Ви її почали, ви її і закінчуйте": Військовослужбовиця розповіла про роботу у ТЦК

середа, 8 травень 2024, 11:44

Реабілітолог, бойова медикиня та учасниця бойових дій Юлія Вітковська після Бахмуту та Вугледару служила на Чернігівщині, де й пройшла військово-лікарську комісію. Зараз вона несе службу у територіальному центрі комплектування і розповіла подробиці про...