"Надя, прости": У Москві пройшла акція на підтримку Савченко, є затримані (фото)

В акції брало участь близько 80 активістів.

Затримані у Москві активісти під час доставки у відділок в автозаку. Фото: Twitter

У Москві біля метро "Маяковська" на акції в підтримку української льотчиці і нардепа Надії Савченко російська поліція затримала близько двадцяти чоловік. Про це повідомляє ВВС-інфо, передають Патріоти України.

Відзначається, що в першому автозаку, який вже під'їхав до ОВД "Тверська", перебуває п'ятнадцять чоловік, серед яких Максим Чеканов, Наталія Нетішинська, Людмила Пудрик, Олена Захарова, Олена Букварьова, Ольга Мазурова, Марія Дмитрієва Олександр Морозов, Олег Богданов, Ірина Яценко і Андрій Дарклайт.

У другому автозаку імовірно знаходиться п'ять чоловік - Володимир Шрейдлер, Василь Недопьокін, Наталія Іванова, Хабіб Погосян і Людмила Любомудрова.

Видання "Слон" інформує, що за оцінкою журналіста France 24 Томаса Лоу в акції брали участь приблизно 80 чоловік. Активіст Максим Чеканов опублікував у своєму Twitter фото з одного з автозаків.

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...

На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...