"Надія виявилася не нашою": Луценко розповів про докази проти Савченко (відео)

Глава ГПУ зауважив, що крапку в цій справі має поставити суд.

Юрій Луценко. Фото: 5 канал.

Генеральна прокуратура України має неспростовні докази участі народного депутата Надії Савченко у підготовці теракту. Про це в ефірі “Прямого” у ток-шоу “Ехо України” заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України.

“Є факти доведені. Я знаю точно командирів частин, усіх офіцерів Збройних сил Російської Федерації, які завантажували цю зброю в її і Рубана бус. Я знаю офіцерів Російської Федерації, які давали команду це робити. Я знаю бойовиків, офіцерів "погранки", які пропускали цей бус, щоб зривати нашу столицю”, - розповів Луценко.

Він зауважив, що крапку в цій справі має поставити суд. “Так, ми всі боролися за Надію, але Надія виявилася не нашою. І ми це будемо доводити в суді. Звичайно, не я визначаю, хто винен, а суд. Але я вважаю, що докази неспростовні. Так буває. Це важко, але так буває.

Ще раз кажу, найстрашніше – діяти прокурорськими методами щодо тих людей, які тобі знайомі або близькі. Це важко. Але скажіть: яка у нас альтернатива? Сказати, що це просто баловство? Тоді скажіть, чому ми маємо затримувати людину, яка нападає на перехожого чи продає наркотики? Закон – один для всіх. І навіть для Героїв України”, - пояснив генпрокурор.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...