"Треба зробити повну блокаду Донбасу, побудувати стіну, вони там посидять і завиють", - маріупольський волонтер

"Вони хотіли в Росію, ось хай там сидять і жеруть російське" - пояснює Галина Однорог.

Галина Однорог. Фото:www.svoboda.org

Скасовувати економічну блокаду окупованого бойовиками Донбасу не можна. Про це в коментарі виданню Гордон заявила волонтер з Маріуполя Галина Однорог, передають Патріоти України.

"Я проти цього категорично. Нехай ці люди сидять і їдять російські продукти, які вони хотіли, і за російськими цінами ... А то вони там сидять, а приїжджають до нас купувати наші продукти, тому що наші дешевші і смачніші. Вони хотіли в Росію, ось хай там сидять і жеруть російське. А якщо хочуть в Україну, то нехай виходять і кажуть, що готові повернутися. Це моя особиста думка", - зазначила вона.

На думку Однорог, такими методами жителів окупованих територій повернути не вдасться.

"Якщо ми будемо їм давати українські продукти, ніколи в житті ми їх повернемо. Вони будуть отримувати по дві пенсії, зарплати, їсти наші продукти, і плювати на нас. І розповідати сепаратистам, де нас треба бити", - вважає вона.

Волонтер додала, що при ухваленні рішення про скасування блокади Донбасу потрібно враховувати громадську думку. На її думку, щоб у жителів окупованого регіону з'явилося бажання повернутися в Україну, потрібно організувати повну блокаду.

"Щоб повернути, треба зробити повну блокаду і перекрити всю контрабанду, яка надходить ... Стіну побудувати ... Вони там посидять деякий час без українських пенсій, зарплат, продовольства і завиють. Тоді самі скажуть, що хочуть повернутися в Україну ... І обов'язково там запустити наші українські телеканали, щоб вони дивилися. Це найголовніше", - сказала вона.

Як відомо, на початку травня поточного року заступник міністра з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, екс-глава Луганської області Георгій Тука виступив проти ізоляції окупованого бойовиками Донбасу від решти України. Також він заявляв, що з окупованими територіями на сході України можуть відновити торгівлю.

Ухилянт матимуть вибір між запливом через Тису та наверненням у "Свідки Єгови"? Верховний суд дав тлумачення, за яких умов можна відмовитися від мобілізації через релігійні переконання

четвер, 9 травень 2024, 0:55

Верховний суд назвав критерії, яким має відповідати військовозобов’язаний, щоб він мав змогу відмовитися від мобілізації через релігійні переконання. . Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на портал "Судова влада України". . Верховний суд сформ...

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...