Нафтовий магнат відвалив $5 000 000 за автомобільний номер

На аукціоні продали автомобільний номер "1".

На аукціоні продали автомобільний номер "1". Фото: hubs.ua.

В світі поширюється тенденція використовувати красиві автомобільні номери. Їх власники готові платити неймовірні суми, аби отримати бажане. Так, майже п'ять мільйонів доларів заплатив бізнесмен в Об'єднаних Арабських Еміратах за незвичайний номерний знак для автомобіля, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Особливість знаку полягає в те, що номер містить лише одну цифру – це цифра 1. Цей номерний знак для автомобіля продавали через аукціон.

Фінальна ціна даного лота в двадцять разів перевищила очікувану. Покупець підкреслив, що його амбіції – це завжди залишатися номером один.

Слід відзначити, що в Україні пропозиції купити автомобільний номер дешево й швидко, можна знайти де завгодно. Такі "продавці" пропонують придбати номер на авто від 300 гривень. Проте, люди з високим рівнем доходу не відмовляють собі у задоволенні похизуватися оригінальною покупкою за кругленькі суми.

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...