"Нагуманітарила" на Туніс: Екс-заступниця екс-"мера" окупованої Горлівки похизувалася фото з відпочинку

Працюючи на благо "молодої республіки", Євгенія Панфілова прославилась тим, що курувала роздачу гуманітарки.

Як колишня заступниця "мера" Горлівки у Тунісі відпочила. Фото: Фейсбук.

Заступниця колишнього "мера" окупованої Горлівки Станіслава Кіма, яка курувала роздачу гуманітарної допомоги, похвалилася світлинами з відпочинку у Тунісі. Фото з відпочинку Євгенія Панфілова оприлюднила на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Донбас.

На фото Панфілова із задоволенням позує на фоні моря, із засмаглими мачо та усіляко демонструє, що відпочинок вона заслужила невтомною працею - розподіляючі гуманітарку серед нужденних.

Нагадаємо, що жителька Шахтарська стала заступником "мера" Кіма з питань гуманітарної сфери у лютому 2016 року. До її повноважень входив розподіл гуманітраної допомоги, а також освіта та медицина окупованої Горлівки.

Раніше Панфілова керувала рухом "Молода Республіка" в Шахтарську, була заступником директора міського Палацу культури Зугреса. Панфілова закінчила Ростовську Державну консерваторію (академію) ім. С. Рахманінова.

Зі звільненням Кіма з посади "мера", Панфілову також було звільнено з посади. Певно цей факт вона і вирішила відсвяткувати у Тунісі.

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...

"Шановні твіттеряни, на зв'язку з вами ху*сос": Українське ЗМІ потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:43

Євген Клопотенко оприлюднив у мережі скриншоти листування з нібито редактором видання "Заборона", який пропонував йому співпрацю. Начебто помилившись з чатом, так званий представник медіа обізвав шеф-кухаря нецензурними словами, і відповідь з боку кулі...