"Найаристократичніша нація": У Росії кого не спитай, так у всіх предки були дворяни, попи або купці, - блогер

На всі 140 мільйонів не знайдеться жодної людини, яка скаже, що її рід пішов від кріпаків.

Сімейство російського купця. Ілюстрація: happylifeguide.ru.

Цікава деталь - в Росії кого не спитай, так у всіх предки були дворяни, попи або купці. Середні і вищі прошарки. Ні у кого не було в предках кріпаків. Таким спостереженням поділився на своїй сторінці в Фейсбуці Maxim Goryunov, повідомляють Патріоти України і далі цитують Нескучные новости без змін:

"Нет россиян, которые бы признались, что еще дед его деда стоял на коленях перед своим Михалковым.

Что предка пороли на скотном дворе плетьми, как скотину.

Что бабушку его бабушки, пока она была юной и свежей, насиловали сыновья Михалкова. И сам он не стеснялся.

Что дедом его деда Михалковы торговали на рынке, как сегодня торгуют животными.

И что свободу дед получил, а не взял.

Российский император, как верховный Михалков, решил, что если выпустить крепостных из загона, они принесут ему больше прибыли.

Если бы расчеты были другие, если бы верховному Михалкову был выгоден загон, предок подох бы на работах в поле, с хозяйским ошейником вокруг шеи.

В России живет 140 миллионов дворян, князей и прочих графьёв, самая аристократическая нация в мире. И самая литературная, и поэтическая".

Нагадаємо, Патріоти України повідомляли, що відомий російський режисер Микита Михалков розповів, що його предок служив постільником у царя Олексія Михайловича.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...