Найбагатші люди України: Стало відомо, хто очолив рейтинг

При розрахунку враховувалися основні бізнес-активи, що належать підприємцям. Також враховувався кеш, отриманий від продажу бізнесу за останні вісім років.

Ілюстрація:https://kyiv.ridna.ua/

Рейтинг 100 найбагатших людей України за версією журналу "Фокус" за підсумками 2016 року знову очолив власник групи СКМ Рінат Ахметов, статки якого склали 2,2 мільярди доларів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

Згідно з рейтингом, як і рік тому друге, третє і четверте місце займають: співвласники групи "Приват" Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов (по 1,2 млрд доларів), Віктор Пінчук (1,1 млрд доларів) відповідно.

На п'яте місце з 10-го за підсумками 2016 року піднявся власник "Кернел Груп" Андрій Веревський (871 млн доларів), а власник "Миронівського хлібопродукту" Юрій Косюк, який займав п'яте місце в 2015 році, (738 млн доларів) посів шосте місце.

На сьоме місце з шостого змістився власник DCH Group Олександр Ярославський (734 млн доларів), а на восьме з 18-го піднявся власник Ferrexpo Костянтин Жеваго (635 млн доларів).

Дев'яте місце як і раніше займає власник Group DF Дмитро Фірташ (623 млн доларів), а на 10-е місце з восьмого змістився президент України і власник Roshen Петро Порошенко (589 млн доларів).

Новими учасниками рейтингу стали: співвласник телеканалу "Інтер" Валерій Хорошковський (20-е місце, 356 млн доларів), співвласник Імексбанку Леонід Клімов (71 місце, 75 млн доларів, глава і співвласник Крюківського вагонобудівного заводу Володимир Приходько (83 місце, 62 млн доларів ).

Рейтинг враховує не тільки українських громадян, але і експатів, які заробили основний капітал в Україні. При розрахунку враховувалися основні бізнес-активи, що належать підприємцям. Також враховувався кеш, отриманий від продажу бізнесу за останні вісім років.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...