"Найбільша пробка в моєму житті": Стало відомо про муки російських туристів через Кримський міст

Водії проводять в пробках від 1,5 до 4 годин, деяким доводиться спати на узбіччі.
Кримський міст не виправдав сподівань. Фото: соцмережі.

Туристи скаржаться на кілометрові пробки в зв'язку з запуском Кримського моста на окупованому росіянами півострові, передають Патріоти України.

Водії проводять в пробках від 1,5 до 4 годин, деяким доводиться спати на узбіччі. "Півтори години - це ще не межа, - зазначає водій. - Найбільша пробка в моєму житті: селище Батальне - Феодосія! Чотири години (відстань 28 км)! З 21.00 до першої години ночі. Виснажені, стомлені водії сплять в машинах прямо на узбіччі, інші мчать по "зустрічній".

Рейсові автобуси затримуються мінімум на три години. Пасажири здають квитки і їдуть на таксі. "З Керчі до Сімферополя на автобусі зазвичай за 4 години доїжджала. А на вихідних дорога зайняла в майже два рази більше часу. Виїхала о 15:40, а приїхала на автовокзал після 22:00, - розповідає пасажирка Анастасія. - Ми чотири години простояли в пробці. Спочатку 2,5 години від Батального до Феодосії, а потім ще півтори години від Зуї до Сімферополя".

Також в мережі з'явилося відео укладання перших рейок на Кримському мосту: будівельники створюють верхню частину шляху залізничної частини. Формування будови йде від Тамані до Керчі, полотно створюється безстиковочним способом.

Джерело: KP.ua

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...