Найдовша кішка Англії потрапила в Книгу рекордів Гіннесса (відео)

Довжина кішки породи мейн-кун на кличку Людо склала 119 см.

Найдовша кішка Людо. Фото: Joinfo.ua.

Кішка американської породи мейн-кун на кличку Людо потрапила в Книгу рекордів Гіннесса як найдовша в світі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Її довжина - 119 сантиметрів, вона важить 15 кг. Кішка на 4 сантиметри коротше колишнього рекордсмена - кота по кличці Стюарт Гіллінгтон, який помер в 2013 році.

Його довжина становила 123 сантиметри. Як і Людо, він належав до американської породі мейн-кун. Людо живе в британському місті Вейкфілд і, за словами господині, відрізняється ледачим характером.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...