Нахабні кавказці проти росіян: Ролик про "доступність" росіянок шокував мережу (відео)

Знайомитися з хлопцями на малолітражці москвички не хочуть взагалі, хоча і стверджують: “матеріальне становище не означає взагалі нічого”.

СкріншотВідео пранкерів “Зухвалі багаті кавказці” розриває рунет: мільйон переглядів і п’ять тисяч коментарів на YouTube за короткий період. Більшість росіян відео розлютило. Користувачі пишуть: “А що ще потрібно самочці в Росії? Щоб самець був сильним і бажано брутальни, ну а якщо в кишені ще й копієчка водиться – то це ідеальний варіант", повідомляють Патріоти України.

"Хіба середньостатистичний росіянин все це може дати сучасній самочці в Росії? Ні, звичайно. Сучасний росіянин в Росії – це жіночоподібне створіння без перспективної робити і з плакатиком “КримНаш”. Кому він потрібний, особливо амбітній самочці?".

Два хлопці на престижній і дорогій іномарці намагалися налагодити стосунки з дівчатами на вулицях, причому без особливої поваги до слабкої статі. Їх напарники намагалися робити те ж саме більш ввічливо, але на набагато скромнішому автомобілі.

Дослідним шляхом з’ясувалося, що чимало дівчат у Москві при вигляді заможного хлопця готові закрити очі на вульгарні, а то й відверто хамські звички кавалера, а також його кавказький акцент. Навпаки, знайомитися з хлопцями на малолітражці москвички не хочуть взагалі, хоча і стверджують: “матеріальне становище не означає взагалі нічого”.

“Як ми переконалися, будучи зухвалими кавказцями на БМВ, шансів “зачепити” дівчину у вас набагато більше, ніж у ввічливих російських хлопців на маминій малолітражці. Як би сумно це не було, це факт”, – констатують пранкери.

Багатьох блогерів все побачене привело в справжню лють і вони почали висловлювати свою думку на адресу дівчат: “Повії дешеві! Краще б їх імена і прізвища в титрах виклали, щоб всі їх знали, ганьба їм і їх батькам”, – обурюється Станіслав Ткачов. З ним, судячи з “лайків”, згодні понад 700 осіб.

“Гидко, шалави принижуються з бидлом, де честь російських дівчат?”, – запитує Максим Норкін. “Про що думають жінки? Машина повна чоловіків … вони про наслідки не думають?”, – дивуються блогери.

“Дівчата сідають не до кавказців, вони сідають в дорогий і красивий автомобіль, це закон природи – вони вибирають більш успішних чоловіків (на рівні підсвідомості). Навіщо жінці “ніщєброд”, який не може її і її дитину забезпечити? Багато російських хлопців так само поводяться, нічого дивного!”, – намагаються в коментарях пояснити мотиви жертв розіграшу.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...