Нахабству немає меж: У Лондоні озброєна банда на мопедах пограбувала Porsche, що стояв в заторі (відео)

Все сталося настільки швидко, що більшість перехожих навіть не помітили інциденту.

Зухвале пограбування. Скріншот.У Лондоні четверо невідомих чоловіків на мопедах пограбували водія автомобіля Porsche, який застряг у пробці у вечірню годину пік, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На кадрах видно, як двоє зловмисників на мопеді під'їжджають до автомобіля, після цього один із них починає погрожувати водієві, імовірно, ножем. В цей момент до транспортного засобу під'їжджають ще двоє невідомих на мопедах.

Після того, як водій віддає цінні речі, зловмисники залишають місце злочину.

Все сталося настільки швидко, що більшість перехожих навіть не помітили, що сталося. Поліція вже займається розслідуванням даного інциденту.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...