У Лондоні осквернили могилу Карла Маркса (фотофакти)

Надгробок виглядає так, ніби хтось бив по ньому молотком.
Могила Карла Маркса у Лондоні. Фото: ВВС.

Невідомі осквернили могилу Карла Маркса на Хайгейтском кладовищі в Лондоні, повідомляють Патріоти України.

"Могила Маркса була сплюндрована! Вона виглядає так, ніби хтось бив по ній молотком. Це історичний пам'ятник першій категорії; не можна так ставитися до спадщини. Ми наведемо надгробок в порядок якомога швидше", - написали в Twitter кладовища.
Глава фонду Friends of Highgate Cemetery Іен Дангвелл назвав осквернення надгробка "вельми невиразною формою політичного висловлювання". "Ми думаємо, що це була акція саме проти Карла Маркса. Це не випадковість. На фото ви бачите, що нападники щосили намагалися збити ім'я Карла Маркса", - зазначає Дангвелл.
Поліція Лондона після огляду пошкоджень і проведення опитувань вирішила закрити розслідування до появи нової інформації. Маркс був похований на Хайгейтському кладовищі в 1881 році, а його надгробок офіційно відкрили в 1956 році.
Джерело: ВВС

Співзасновник "Культурного десанту" пояснив, чому відмовив Лободі і Потапу у виступі на передовій

неділя, 28 квітень 2024, 20:06

Співак, музичний продюсер і співзасновник Культурного десанту Олександр Чемеров на проєкті Муз_Тренд розповів, що не вірить у щирі наміри Лободи і Потапа і тому ці артисти не виступають на передовій перед захисниками України, передають Патріоти України...

"Нас фінансує... Пенсійний фонд": Як військовий "Дід" веде чоловіків 60+ нищити окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:55

Проти армії Російської Федерації ведуть "неофіційну" війну українські дідусі, яких об'єднав у ротно-тактичну групу 67-річний Олександр Таран - по-фронтовому "Дід". Йдеться про бійців, що не входять до складу Збройних сил України через літній вік. Однак...