"Подяка" за спроби допомогти: Папуга обматюкав пожежників трьома мовами (відео)

Птах втік із клітки і просидів на даху сусіднього будинку 3 дні.

Папугу Джессі вдалося повернути додому. Фото: скріншот з відео.

Самиця папуги породи ара макао Джессі зі столиці Британії Лондона облаяла рятувальників 3 мовами - англійською, турецькою та грецькою, передають Патріоти України.

Птах втік із клітки і просидів на даху сусіднього будинку 3 дні. Власники викликали співробітників служби захисту тварин. Джессі не хотіла йти до рук. Натомість крила чоловіків лайкою. Не допомогла порада господарів привабити птаха словами "я тебе люблю", повідомляють лондонські пожежники на своєму сайті.

"Нам сказали говорити "я тебе люблю", аби встановити контакт із птахом. Наш співробітник так і робив, тримаючи в руці миску з їжею. Джессі відповідала - "я тебе люблю". А потім лаялась. Ми намагалися покликати її також турецькою та грецькою", - розповідають пожежники.

Потім вона перелетіла на інший дах, на дерево. Пожежники вирішили залишити її на годину. По обіді того дня Джессі повернулася додому самостійно.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...