"Накидають свою патологію здоровому суспільству": Фаріон порівняла російськомовних українців із ЛГБТ-спільнотою

Екс-нардеп "Свободи" виступила на фестивалі у Холодному Яру.
Ірина Фаріон. Фото: Comments.UA.

Екс-нардеп від партії "Свобода" Ірина Фаріон, яка регулярно і радикально висловлювалася щодо мовного питання в Україні, заявила про те, що російськомовні громадяни країни для неї схожі на представників ЛГБТ-спільноти, передають Патріоти України.

Відповідне повідомлення вона опублікувала на власній сторінці в Facebook. На думку Фаріон, озвучену на фестивалі в Холодному Яру, - і представники ЛГБТ-спільноти, і російськомовні громадяни України мають відхилення і нав'язують їх "здоровому суспільству".
"Мій виступ в Холодному яру. Одна з тез: "Москвоязичні українці мені нагадують лгбт: вони так само агресивно накидають свою патологію здоровому суспільству", - написала вона.


Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...