"Він виродок й дуже нещасне створіння. Я б таких розстрілювала, не замислюючись": Фаріон про українського журналіста

Політик висловила припущення, що подібні думки можуть з'являтися у людини "через велике внутрішнє нещастя і велику внутрішню кризу".

Ірина Фаріон. Фото:Прочерк

Журналіст з Червонограда, який назвав Україну "генетичною випадковістю", заслуговує на смертну кару. Про це Обозревателю заявила екс-народний депутат України від партії "Свобода" Ірина Фаріон, зазначають Патріоти України.

"Напевно, поняття "генетична випадковість" слід застосовувати до нього. Але це, скоріше, не генетична випадковість, а виродження", - заявила вона.

"У таких випадках, вибачте, думається тільки про одне: про смертну кару. У таких випадках вона не повинна бути скасована. Такі люди заслуговують на повне, безумовне і абсолютне знищення. Жодного вибачення для них не повинно бути", - підкреслила Фаріон.

Вона додала: подібні висловлювання про країну тим більше неприпустимі "під час війни, коли 11 тисяч героїв віддали своє життя за цю святу землю, тому що саме ця свята земля є домом для їх сімей".

Разом з тим Фаріон висловила припущення, що подібні думки можуть з'являтися у людини "через велике внутрішнє нещастя і велику внутрішню кризу". Таким чином, "крім того, що він виродок, він ще й дуже нещасне створіння".

На думку політика, СБУ України повинна "негайно дати оцінку" подібним висловлюванням. Далі повинен бути "публічний відкритий суд".

Що стосується вироку, Фаріон заявила: "Я б таких розстрілювала, не замислюючись".

Як повідомлялося раніше, червоноградський журналіст Руслан Іванець назвав Україну "генетичною випадковістю". "Наша батьківщина - це історична і генетична випадковість. Не більше", - написав він у Facebook. Відповідаючи на запитання, чому він не на війні, Іванець заявив: "Я не збираюся віддавати своє життя або вбивати інших людей заради якоїсь там держави".

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...