Налагодила "бізнес": У Маріуполі дружина бойовика "ДНР" продавала наркотики в продуктовому магазині (фото)

Встановлено, що 29-річна маріупольчанка ховала "товар" вдома, у ящику з-під взуття.

Вилучений наркотичний "товар". Фото:http://www.dn.npu.gov.ua/uk/Зухвала продавчиня потрапила до поля зору співробітників обласного главку поліції в результаті відразу двох оперативних розробок - жінка, причетна до наркотрафіку, виявилася дружиною бойовика "ДНР". Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації Головного управління поліції в Донецькій області, зазначають Патріоти України.

"В ході відпрацювання низки оперативних даних поліцейські вийшли на кримінальне подружжя, на якому зійшлися усі ниточки: він – бойовик "ДНР", вона – наркодилер", - сказано в оперативному зведенні.

Встановлено, що 29-річна маріупольчанка ховала "товар" вдома, у ящику з-під взуття.

В ході операції правоохоронці вилучили понад 60 пакунків з каннабісом, кожний вагою приблизно по 5 грамів. Одна доза коштувала до 300 гривень.

Зловмисниця збувала наркотики вузькому колу осіб та використовувала засоби конспірації: нові клієнти обов’язково проходили попередню перевірку.

"Торгувала як за місцем проживання, так і прямо у магазині, де працювала продавцем. Приходячи по хліб, нарколюбителі тут же отоварювалися "кайфом". Оперативники встановили, що чоловік наркозбувальниці на початку 2015 року виїхав з Маріуполя та бере активну участь у лавах незаконного збройного формування "ДНР", - повідомляє поліція.

Партія наркотику направлена на експертизу, за результатами якої фігурантку буде притягнуто до кримінальної відповідальності. На цей час співробітники поліції встановлюють канал надходження наркотиків.

На Україну чекає "неординарна погода": Синоптикиня розповіла, де у вівторок пройдуть дощі, а де можливі заморозки

понеділок, 13 травень 2024, 17:56

У вівторок, 14 травня, найхолодніша погода очікується на півдні України, а найближчої ночі в північних, західних і центральних регіонах можливі заморозки. Про це повідомила у Telegram синоптикиня Наталка Діденко. "У вівторок в Україні буде цікава неорд...

"Мене це торкається особисто": Усик закликав світ зупинити енергетичний терор Росії

понеділок, 13 травень 2024, 16:50

Український боксер Олександр Усик разом з ДТЕК просить світову спільноту допомогти захистити і відновити українську енергосистему від російських терористичних атак. Боксер записав відповідне відеозвернення, опубліковане в його соціальних мережах. «Це а...