Нам є чим пишатися: Український електровелосипед встановив світовий рекорд

Втім, ініціатори випробувань розраховували на кращий результат.

Киянин Віталій Архипкін встановив світовий рекорд Фото: itc.uaКур'єрська компанія Delfast, яка доставляє товари на електровелосипедах власного виробництва, провела на Київському велотреку випробування на дальність ходу на одному заряді батарей, повідомляють Патріоти України.

Наслідком став світовий рекорд, який зафіксували представники Книги рекордів України та незалежні експерти. Пройдена дистанція - 367 км 37 м 36 см, час - 16 годин 34 хвилини 07 секунд.

Результат є гіршим, ніж очікували ініціатори випробувань. Спочатку планувалося проїхати 400 км при заявленому в офіційних характеристиці запасі ходу 380 км. Через низьку температуру повітря батарея розрядилася швидше, ніж сподівалися розробники.

Пілотом був киянин Віталій Архипкін, який в 2012 році поставив світовий рекорд о 5 годині 25 хвилин по балансуванню на 2 колесах велосипеда на Київському велотреку. Пробіг стартував о 7 ранку 12 жовтня, після проходження 1000 кіл (278 км) заряд батареї становив понад 60%.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...