"Нам пока не велят": Прилєпін розповів про головні "таємні мрії" гібридів "ДНР"

Письменник-терорист заявив, що він та його поплічники нібито мріють про "нормальну Україну".
Прилєпін розповів про мрії терористів. Фото: соцмережі.

Головною метою терористів "Л/ДНР" є повалення чинної української влади. Таку заяву в інтерв'ю "Сноб.ру" зробив російський письменник Захар Прилєпін, який воює на боці "ДНР", передають Патріоти України.

"Думаю, якщо опитати бійців, то відповідь буде приблизно одна: знести владу в Києві", - заявив він. "Далі все одно: зробити свою Україну, нормальну, або приєднатися до Росії", - сказав терорист.

За його словами, розглядаються обидва варіанти, проте сценарій з Росією є "більш надійним". "Мінімальний варіант: повернення повних територій Донецької і Луганської областей. Але так робити теж не велять поки. Але ми сподіваємося", - додав Прилєпін.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...