"Нам ще в Україні вчитися": Як донецькі випускники "опустили" Захараста (відео)

Більше 30% випускників донецьких шкіл проігнорували вручення нагород з рук головного продавця окорочків окупованого Донбасу.

Випускники "ДНР". Скріншот.

В окупованому Донецьку більше третини випускників відмовилися прийти на урочисте нагородження, щоб уникнути отримання нагород особисто з рук ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє блогер Олександр Чернов, передають Патріоти України.

За його словами, на урочистий захід з підконтрольного терористам Донбасу звозили медалістів з батьками. Однак, незважаючи на організоване завезення людей, близько 100 випускників (більше 30%) проігнорували захід під вигаданими приводами.

"Чимале число мам заздалегідь просили організаторів "не виводити на сцену" їхніх дітей, "не називати ПІБ", були навіть такі, які, дізнавшись, що буде "вручати медалі "особисто Захарченко - "дарували право своїх дітей більш гідним"... Причина масово однакова: "нам ще в Україні, а потім, якщо вийде, і в Європі вступати і вчитися"!" - зазначив Чернов.

Він уточнив, що в результаті Захарченко разом з "міністром освіти" "ДНР" особисто вручили медалі ледь 15 школярам, а на сцену під озвучені ПІБ на "колективне фото" вийшли до 30.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...