Намагаючись догнати злодіїв у Дніпрі, власник пограбованої квартири зламав ногу (відео)

​Затриманим поліцією зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі

Скрін відео

Курйозний випадок стався в Дніпрі, де господар квартири застав удома квартирних злодіїв, а намагаючись їх затримати, впав і зламав ногу. Про це йдеться в сюжеті програми События на ТРК "Україна", передають Патріоти України.

Чоловік випадково повернувся додому посеред дня і виявив, що в його квартирі знаходяться двоє міцних чоловіків, а в будинку - безлад. Побачивши власника житла, гості кинулися втікати. Навздогін за ними побігли відразу кілька сусідів. У цей момент до будинку під'їхали поліцейські.

За словами командира роти патрульної поліції Дніпра Олександра Загнія, на той момент поліцейські ще не мали орієнтуванням на злочинця, проте вони вчасно зорієнтувались.

"Він побачив поліцію, зупинився, відразу ніж поклав", - розповів Загній. Крім ножа, у зловмисника були вилучені вкрадені золоті вироби, 10 тисяч гривень, 100 доларів і 100 євро.

Тепер затриманому і його спільникові загрожує до 12 років ув'язнення.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...