Намагався з'їсти ключі від авто: У Києві затримали неадекватного таксиста (фото, відео)

Поліцейські близько 10 хвилин ганялися за правопорушником.

Правопорушника затримала поліція. Фото: Фейсбук

У Києві зловили таксиста, який тікав від патрульної поліції і намагався з'їсти ключі від автомобіля. Про це йдеться на сторінці спільноти "Київ Оперативний" у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Без світла і "зіг-загом" по Мінському масиву рухався автомобіль Daewoo з номерним знаком AI9411AT. Його зупинили патрульні поліцейські", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що до автомобіля підійшов поліцейський, але водій натиснув на педаль газу і почав тікати. Патрульні близько 10 хвилин ганялися за правопорушником.

"Чого тільки не робив водій: і по тротуарах носився, і на червоний сигнал світлофора пролітав, і навіть встиг проїхатися по дитячому майданчику", - розповіли очевидці.

Правоохоронці наздогнали зловмисника на вулиці Автозаводській, 93, і перекрили всі виїзди з подвір'я.

Чоловік у свою чергу припаркував машину і спробував утекти.

"Патрульний наздогнав його. У роті у затриманого були ключі від автомобіля, які він, невідомо навіщо, намагався з'їсти. Драгер водій задув на 1,85 проміле", - наголошується в повідомленні.

Також стало відомо, що чоловік давно позбавлений водійських прав. Крім того, на нього вже двічі складали адмінпротоколи за керування транспортним засобом у нетверезому вигляді. Цього разу йому загрожує штраф у розмірі 40 800.

Нагадаємо, раніше у Києві автомобіль з дитиною у салоні впав з моста.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...