Напад в Одесі не має жодного стосунку до ВГО "Автомайдан", - активіст

Згідно з інформацією Олексія Гриценка, "напад пов'язаний із тим, що хтось не поділив ринок гральних автоматів (лотерей)".
Біля заправки в Одесі двоє людей вийшли з авто Volkswagen і вистрілили у водія Dodge. Фото: прес-служба нацполіції.

Стрілянина в Одесі не має жодного стосунку до Всеукраїнського громадського об'єднання "Автомайдан". Про це повідомив 7 жовтня у Facebook активіст "Автомайдану", екс-депутат Київради Олексій Гриценко, передають Патріоти України.

"Напад в Одесі не має жодного відношення до ВГО "Автомайдан". Людина, в яку стріляли, не є членом нашої організації, і, навпаки, група, до якої він має відношення, застосовувала силу проти активістів "Автомайдану", відробляючи гроші [мера Одеси Геннадія] Труханова... згадайте ситуацію в суді по Труханову", – написав Гриценко. Він додав, що, згідно з інформацією ВГО "Автомайдан", "напад пов'язаний із тим, що хтось не поділив ринок гральних автоматів (лотерей)".


Новий закон про мобілізацію: Стало відомо, хто із жінок може отримати повістку

вівторок, 23 квітень 2024, 7:30

У новому законопроєкті про мобілізацію є кілька положень щодо мобілізації жінок. Зокрема, умови закону визначають, що жінки можуть піти на службу лише добровільно. Про це йдеться в тексті закону про мобілізацію, передають Патріоти України. Зазначаєтьс...

Скорочення будуть практично в усіх галузях: Українців частіше звільнятимуть, ніж братимуть на роботу - прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 6:43

Найближчим часом український ринок праці перебуватиме у досить статичному стані: в основних секторах економіки не очікується як різкого зростання вакансій, так і хвилі звільнень, передають Патріоти України. Втім, компанії, які мають намір змінювати к...