Напевно, "бояру" хотіли відібрати? Жителі Володимирської області РФ розповіли, що прибульці переслідували поїзд (фото)

За словами очевидців, прибульці «супроводжували» транспортний засіб близько 20 хвилин.

Росіяни заявили, що прибульці переслідували поїзд. Фото: соцмережі.

Жителі одного з російських міст Володимирської області розповіли, що два НЛО переслідували пасажирський поїзд, передають Патріоти України.

За словами очевидців, прибульці «супроводжували» транспортний засіб близько 20 хвилин. Шоковані пасажири поїзда сфотографували незваних «гостей».
Російські уфологи зазначають, що останнім часом Володимирська область стала славитися підвищеною активністю інопланетян, там зовсім недавно корабель гуманоїдів «засвітився» під час грози, пролітаючи над російським містом.


Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...