Напій з присмаком помсти: У Києві спалили евакуатор, що забирав мобільні автокав'ярні (фото)

Автомобіль належав підрядчику, що виграв тендер на на демонтаж пересувної торгівлі.

В Києві згорів евакуатор мобільних кав'ярень. Фото: pravda.com.ua.

Вчора вночі невідомі облили бензином та підпалили евакуатор, який займався демонтажем незаконних автокав'ярень у центрі столиці. Про це "Українській правді. Київ" повідомив нардеп, радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець, передають Патріоти України.

"Уночі спалили евакуатор підрядника, який виграв тендер на демонтаж пересувної торгівлі.

Уночі прийшли на стоянку підрядника на Лісовому масиві, облили бензином, що видно на фото, та підпалили", - сказав Білоцерковець.

Зазначимо, цей підрядник за останні 1,5 місяці демонтував у Києві близько 40 об'єктів пересувної торгівлі.

Наразі постраждала сторона звернулася до поліції щодо підпалу.

"Важливо, щоб винних знайшли, бо це серйозний злочин. Якщо винних не знайдуть, далі подорожуватиме хаос та безладдя. При будівництві правової держави перед законом мають бути всі рівні", - сказав радник мера Києва з питань благоустрою.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...