Написати "Навальний": Мешканка Москви придумала, як змусити двірників прибрати сніг (фото, відео)

Прості скарги і прохання прибрати вулиці від заметів не діяли.

Фото:Twitter

Мешканка Москви вигадала спосіб привабити двірників у подвір'я будинку. Жінка з ніком Варвара Грязнова у Twitter розповіла, як надпис "Навальний" допомагає розчистити вулиці від снігу, передають Патріоти України.

Зранку Варвара запостила фото кучугурів з надписами "Навальний". Розповіла - їх зробила її сусідка.

"Сусідка зневірилася чекати прибирання снігу у відповідь на прості скарги і прохання і перейшла до рішучих дій! Запасаємося попкорном і рахуємо, через скільки хвилин сніг приберуть", - написала Варвара о 10:20.

О 14.50 опублікувала інший твіт.

"Ну що - ім'ям Навального дійсно можна викликати двірника в ваше подвір'я ;) перевірено в районі Нагорний", - йдеться у повідомленні.

До тексту прикріпила відео. На ньому двірники згрібають з дороги сніг. Щоправда, лише в тому місці, де написане прізвище політика.

Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на результат акції. Пропонують писати "Путін - злодій", "Слава Україні" чи фарбувати замети у жовтий та блакитний кольори.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...