Нардеп у своєму ресторані знов отруїв відвідувачів

Напередодні у тому ж ресторані під час святкування весілля отруїлися 22 відвідувачі, але заклад не зупинився на досягнутих "успіхах".
Ресторан "Садиба на джерелах". Фото: Волинь 24.

У готельно-ресторанному комплексі "Садиба на джерелах" у селі Ромашківка Волинської області сталося друге масове отруєння на весіллі за тиждень. Цього разу постраждали 15 людей. Про це повідомила прес-служба обласного лабораторного центру МОЗ України, передають Патріоти України.

"Впродовж 7 серпня до Волинської обласної інфекційної лікарні звернулось 15 осіб з проявами гострої кишкової інфекції. Розпочали епідеміологічне розслідування", - йдеться у повідомленні.

У регіональному центрі МОЗ зазначили, що під час розслідування було встановлено, що усі хворі перебували на святкуванні весілля 5 серпня в готельно-ресторанному комплексі "Садиба на джерелах" Ківерцівського району Волинської області.

Проводиться комплекс протиепідемічних заходів із локалізації та ліквідації спалаху. За інформацією ЗМІ, заклад належить народному депутату Сергію Мартиняку.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...