Нардеп Вілкул запропонував оплатити Володимиру Парасюку психіатра

Нардеп з "Опоблоку" поскаржився, що Парасюк подряпав йому руку та довелося замазувати її "зеленкою"

Вілкул та Ахметов. Фото: www.vilkul.ua

Олександр Вілкул, якого Ярош пропонує якнайшвидше "запакувати" у ГПУ, прокоментував ситуацію з бійкою з Парасюком. За його словами, він може "оплатити Парсюку психіатричну експертизу". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "ГОРДОН".

"Он мне поцарапал руку, я зеленкой замазал. Обращаться в суд по этому поводу я, конечно, не буду. Уголовное дело по факту произошедшего инцидента открыла полиция. То есть не по моему заявлению. Могу оплатить Парасюку психиатрическую экспертизу и лечение", - сказав Вілкул.

"У меня просто не было выхода, я давал ответку", - додав Вілкул. Нагадаємо, у червні інший нардеп від того ж "Опоблоку", Вадим Новинський, потрапив під звинувачення митрополитом Драбинко через лайку та спробу бійки.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...