Наречена не дочекалась шлюбу лічені дні: Вінничина попрощалася з героєм, котрий загинув від кулі російського снайпера

​Руслан Бондар був неймовірно скромною і порядною людиною. Коли Батьківщина потрапила у біду, змінив фах кухаря на військовий

У Крижополі попрощалися з бійцем АТО з 15-ї бригади транспортної авіації, 38-річним Русланом Бондар, передають Патріоти України. Проводити земляка в останню путь прийшла майже тисяча небайдужих.

Руслан Бондар мав спеціальність кухаря, проте вирішив служити у Збройних Силах. Був курсантом 324-ї школи сержантів у Десні, після чого підписав контракт із ЗСУ. Служив у 15-й бригаді транспортної авіації Повітряних Сил. З вересня 2016 року воював на сході країни.

"Руслан був неймовірно скромною і порядною людиною, виконував свої обов'язки дуже сумлінно і був гарним товаришем. І коли потрібно була потрібна його присутність в умовах бойових дій, то Руслан поїхав туди і виконував свій обов'язок сумлінно", – розповіла інший військовослужбовець 15-ї транспортної бригади Повітряних Сил ЗСУ Наталія Маслова.

Загинув боєць у понеділок, 20 березня, поблизу Новотроїцького – від кулі снайпера. За вісім днів у чоловіка мала бути відпустка, під час якої Руслан Бондар планував одружитися. У нього залишилася мати.

"Кожний вчинок, який він приймав у дитячі роки – це був обміркованим і правильним, кожна річ також правильна. Він був порадником для своїх друзів-однолітків, для своїх батьків, для свого молодшого брата Віталія. А коли підріс, став фундаментом для своєї родини", – згадувала директор школи імені С.Гаврилюка Валентина Чабанюк.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...