Наркомани сплять на дитячих майданчиках: Фашик Донецький поділився показовим фото із окупованої Макіївки

Одна із місцевих жительок побачила подібну картину у мікрорайоні "Зелений".

У окупованій Макіївці. Фото: соцмережі.

В окупованій Макіївці (Донецька область) наркомани вдень сплять прямо на дитячих майданчиках. На це поскаржилася одна з місцевих мешканок у соцмережі, на пост звернув увагу Фашик Донецький у Twitter, передають Патріоти України.

За словами жінки, така ситуація, зокрема, на дитячому майданчику в мікрорайоні "Зелений".

Варто зазначити, що пост активно коментують у мережі. "Зате без біндер", "Нехай пишуть Путіну", "Хотіли з чоловіком і дітьми побухати на лавочці, а там наркомани", "Та всім просто по*** якось на ці фейкові республіки! Про***ли свою країну в 2014 році, ось тепер самі і живіть, як хочете!" - пишуть в інтернеті.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...