"Народний Герой України": Полтава меморіальною дошкою вшанувала пам'ять 21-річного "кіборга", який загинув в районі ДАП (відео)

Денис Синюк нагороджений пам'ятним нагрудним знаком "За воїнську доблесть", також отримав орден "За мужність" III ступеня (посмертно).

Меморіальна дошка у Полтаві. Фото: 0532.ua.

У Полтаві відкрили меморіальну дошку українському військовому-"кіборгу" Денису Синюку. Меморіальну дошку встановили на фасаді гімназії №17, де солдат навчався до 2008 року. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 0532.ua.

Синюк відправився в зону АТО в березні 2014 року і проходив службу в розвідувальному взводі 95-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ. Обороняв Донецький аеропорт. Під час одного з обстрілів території поблизу аеропорту 26 січня 2015 був смертельно поранений. Денис Синюк нагороджений пам'ятним нагрудним знаком "За воїнську доблесть", також отримав орден "За мужність" III ступеня (посмертно). 10 лютого йому присвоїли звання "Народний Герой України".

Клишоногі в пошуках особистого щастя: У Чорнобильському заповіднику спостерігається нашестя ведмедів- холостяків

понеділок, 6 травень 2024, 7:15

Донедавна поява дикого ведмедя на Київщині була сенсаційною подією. Ці небезпечні звірі заходили до того ж Чорнобильського заповідника у пошуках нових кормових баз в ході розвідувальних рейдів з Білорусі. Ситуація змінюється. На території Чорнобильсько...

Мобілізація в Україні набирає обертів: Алкоголіки та наркомани теж підуть служити?

понеділок, 6 травень 2024, 6:56

У Міноборони зазначали, що відповідно до нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, пе...