Наш онук дивиться тільки українські мультики, слухає українські казки. Ніхто не забере у нього це право, - жителька окупованого Донецька

За словами пані Євгенії її внук народився у кінці травня 2014 року. Невдовзі почалися обстріли, які зіпсували дитячі роки малюка.

Ілюстрація:http://ukranews.com/

У родині жительки Донецька Євгенії онук дивиться мультики й читає книжки лише українською мовою. Про це стало відомо з її листа, передають Патріоти України з посиланням на ФАКТЫ.

За словами Євгенії, її внук народився у кінці травня 2014 року. Невдовзі почалися обстріли, які зіпсували дитячі роки малюка.

"Перші тижні життя малюк провів не в світлій і теплій кімнаті, а в сирому і холодному погребі, де не було де навіть коляску поставити. По черзі тримали дитину на руках. Ні викупати толком, ні переповити. Слава Богу, будинок уцілів. Тріщини в стінах і вибиті вікна – за нинішніми мірками дрібниця", – написала Євгенія.

У результаті дитина здригається від гучних звуків і закриває голову руками, коли їх чує.

"Якби не внук, не уявляємо, як би все пережили. Але, знаєте, серце розривається, коли при гучних звуках, навіть якщо хтось щось упустив, дитина відразу лягає на підлогу і закриває голову руками. Він розуміє: якщо все в будинку здригається, вередувати не можна. Не ниє, не пхикає, а просто притискається до когось із нас і мовчить ... Це дуже страшно", – зазначила жінка.

Попри це малюку прищеплюють любов до української мови.

"Наш онук дивиться тільки українські мультики. Ми читаємо йому тільки українські казки. Спілкуємося з ним на двох мовах. І немає такої сили, яка забрала б у нього це право", – зауважила Євгенія.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...