Нашестя: Мігранти висадилися на пляжі Іспанії на очах у збентежених туристів (фотофакти)

В останні тижні завдяки спокійному морю число шукачів притулку, що прибувають водними шляхами, зросло.

Туристи були вражені. Фото: соцмережі.

Понад 30 нелегальних мігрантів, переслідуваних поліцейським катером, висадили свою переповнену шлюпку на іспанському пляжі, а потім розсіялися по навколишніх піщаних дюнах і лісах. Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України.

На фото видно, як мігранти, здебільшого молоді люди, кидали рятувальні жилети за борт, коли підходили до берега, і стрибали на пляж, за чим спостерігали засмагальники.

Мігранти висадилися на пляжі поблизу Таріфи після перетину Гібралтарської протоки, що відокремлює Марокко від континентальної Європи, яка стала ключовим маршрутом для мігрантів.

Загальне число мігрантів, які прямують до Європи впало з піку в 2015 році - менше 55 тис. мігрантів в цьому році досягли берегів континенту, менше половини кількості за той же час в минулому році, за даними ООН.

Іспанія нещодавно обігнала Італію в якості топ-призначення і прийняла 17 000 мігрантів в цьому році - в два рази більше, ніж у цей же момент в 2017 році, згідно з даними Міністерства внутрішніх справ. В останні тижні завдяки спокійному морю число шукачів притулку, що прибувають водними шляхами, зросло.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...