Наші люди - повсюди: Окупований Донецьк заполонили привітання з Днем незалежності України (фото)

Синьо-жовті листівки та прапори також з'явилися в інших непідконтрольних українській владі містах.

Українські листівки в окупованому Донецьку. Фото:Радіо Свобода

В окупованому Донецьку розклеїли жовто-блакитні листівки з привітаннями до Дня Незалежності України. При цьому написи на листівках зроблені російською мовою. Про це повідомили місцеві жителі, передають Патріоти України.

Так, жителі Донецька прислали фотографії, які підтверджують появу постерів в різних районах окупованого міста. Зокрема, патріотичні листівки з'явилися біля будівлі Калінінського районного виконкому, на бульварі Шевченка, біля торгового центру "Амстор" і в інших частинах міста.

Окрім Донецька, проукраїнська символіка з'явилася в інших непідконтрольних українській владі містах. Зокрема, на в’їзді до Шахтарська та Єнакієва, а також біля шахти «Свято-Андріївська» неподалік населеного пункту Жданівка вивісили українські прапори.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...