Наші рулять: Українка виграла престижний тенісний турнір в Римі (відео)

Одеситка Світоліна стала шостою ракеткою світу

Еліна Світоліна стала переможницею престижного турніру WTA Premier 5 в Римі з призовим фондом $3 076 495. У фінальному матчі українка обіграла четверту ракетку світу Симону Халеп, зазначають Патріоти України.

Світоліна програла в першому сеті, але потім в не менш напруженій боротьбі виграла другу партію. Українка лідирувала з рахунком 5:3, не змогла дотиснути суперницю і дозволила їй зрівняти рахунок, проте потім взяла дві подачі поспіль. А в третьому періоді Світоліна впевнено розібралася з суперницею, яка по ходу матчу консультувалася з фізіотерапевтом через проблеми з щиколоткою. Підсумковий рахунок - 4:6, 7:5, 6:1.

Перемога на турнірі в Римі означає, що з наступного тижня українка буде шостою ракеткою світу, що стане новим рекордом України в жіночому тенісі. Крім того, Світоліна гарантувала собі перше місце в чемпіонській гонці сезону WTA.

Відзначимо, що цей титул став для Світоліной восьмим в кар'єрі і вже четвертим у поточному сезоні. Раніше в 2017 році перша ракетка України виграла турніри на Тайвані, в Дубаї і Стамбулі.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...