​Наші золоті дівчата: Жіноча збірна України з боротьби обійшла росіянок і стала чемпіоном Європи (відео)

Свою перемогу українки відзначили натхненим виконанням державного гімну.

Жіноча збірна України посіла перше місце в командному заліку чемпіонату Європи з боротьби серед спортсменів до 23 років, який проходить на килимах «Арена Саварія» в Сомбатхеї (Угорщина) , повідомляють Патріоти України.

На рахунку жіночої збірної України п'ять нагород: дві золоті, одна срібна і дві бронзові медалі.

Золоті нагороди у фінальних поєдинках вибороли Лілія Горішіна (до 53 кг) і Тетяна Кіт (до 58 кг). Бронзу отримали Оксана Гергель (до 60 кг) та Ірина Пасічник (до 75 кг).

Раніше срібна медаль завоювала Ілона Семків (до 48 кг). Разом з призерами святкують перемогу збірної Олена Кремзер (до 55 кг), Ангеліна Лисак (до 63 кг) і Алла Белінська (до 69 кг).

Друге місце в командному заліку молодіжного чемпіонату Європи U-23 з жіночої боротьби зайняла збірна Росії, третє - збірна Білорусі.

Чемпіонат Європи з вільної, греко-римської та жіночої боротьби U-23 проводиться в Сомбатхеї (Угорщина) з 28 березня по 2 квітня. Всього молоді борці континенту розігрують 24 комплекти нагород у 8-ми вагових категоріях.

Поціновувачі можуть оцінити головні моменти сутичок на килимі.

А от так Збірна наші золоті україночки виконали національний гімн, після отримання заслужених нагород.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...