Навіщо нашій "Мамі" такий "Тато"? Українці збирають підписи про позбавлення Ростова-на-Дону статусу міста-побратима Одеси

Ростов-на-Дону є обласним центром регіону, з якого проводилися, проводяться і будуть проводиться вторгнення на територію України.

Ілюстрація:profspilka.kiev.ua

В Україні стартував збір підписів під петицією з вимогою позбавити російського міста Ростов-на-Дону статусу побратима Одеси. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку офіційного інтернет-представництва Президента України.

На думку ініціатора петиції, Олександра Коваленка, Ростов-на-Дону "є обласним центром регіону, з якого проводилися, проводяться і будуть проводиться вторгнення на територію України".

"Прошу посприяти в позбавленні почесного статусу міста-побратима Ростова-на-Дону, оскільки впевнений, що одеська міська рада ніколи не зробить цього зі своєї доброї волі, з огляду на те, що в більшості своїй її склад є проросійських поглядів" - вважає ініціатор.

Відзначимо, що в Ростовській області дійсно існує кілька таборів, де готують бойовиків, засилаючи їх в Україну. Саме в Ростові-на-Дону ховався втікач з Межигір'я, президент-зрадник Віктор Янукович.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...