"Наследники победобесия": У мережі показали фото пропагандистських акцій з дітьми в Криму

В окупантів всі свята, які проводяться за участю дітей, в більшості випадків зводяться до війни.

Фото:Twitter

Користувачів соціальних мереж повеселили знімки дитячих заходів у окупованому Криму, які пройшли в селищі Ічки (Радянське) і Севастополі. Фото були опубліковані в Twitter RoksolanaToday & Крим, зазначають Патріоти України.

"с.Ічки (Радянське) Спадкоємці змушені наслідувати на догоду пропаганді і побєдобєсію", "Севастополь. Спадкоємці перемоги. Можливо, спадкоємці перемоги в битві за халявний олів'є, наприклад, Бабавоєвала ... ну а шо ..." - йдеться в повідомленнях.

"Що сказати, особисто мені діточок дуже шкода", "Таке враження що всі свята зводяться до війни, невже не можна без цих перевдягань?" - пишуть люди в коментарях.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...