Наслідки бунту серед бойовиків: Російські куратори в Луганську жорстоко побили найманців, лікарі не дають жодних прогнозів - розвідка

Сутички і бунти між керівництвом бойовиків і підлеглими виникають все частіше, особливо через примусові накази про вихід на передову, перехід на суворий казармений стан і систематичну невидачу зарплати.

Ілюстрація:www.segodnya.ua

Після замаху на ватажка "ЛНР" Плотницького в рядах луганських терористів виникають часті сутички і бунти між керівництвом бойовиків і підлеглими. Терористи скаржаться на примусові накази про вихід на передову, перехід на суворий казармений стан і систематичну невидачу зарплати. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУР Міноборони України, передають Патріоти України.

Днями російським кураторам довелося все-таки видати гроші бойовикам, в результаті чого в одній з частин відбулася масова пиятика.

"Під впливом надмірно випитого спиртного військовослужбовці 2-ї окремої мотострілкової бригади з Луганська відповіли відмовою на наказ начальства виконувати розпорядження командування про перехід на казармений стан. У частині почався стихійний бунт, який спричинив сумні наслідки", - пише розвідка в Facebook.

Комендатура луганських бойовиків бунт змогла придушити, але після цього деякі новобранці вирушили заліковувати побої в лікарні. Серед них є особливо важкі, щодо яких лікарі Луганська взагалі не дають ніяких прогнозів, пропонуючи перечекати пікові години.

Йдеться про Артема Горбачова (06.05.1987 р.н.), Микиту Сухаревського (29.09.1997 р.н.), Олексія Онищенка (21.04.1984 р.н.) та Романа Шевченка (08.06.1996 р.н.).

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...